Beruházás

2021.10.01. 16:30

Új lakatos- és fényező üzemmel bővült az AutóCity

 Az AutóCity cégcsoport történetének legnagyobb beruházását jelentő karosszérialakatos és fényező üzemét nyitja majd meg a következő napokban.

M. R.

Forrás: AutóCity

A létesítmény a régió egyik legmodernebb, egyben legnagyobb kapacitását kínálja, több, mint 1000 nézetméteren. A járványhelyzetre tekintettel jelent meg egy úgynevezett HIPA pályázat, versenyképességnövelési és munkaerő-megtartási támogatási célokkal. Ennek a sikeres pályázatnak köszönhetően, pedig 2020 augusztusában megkezdődhetett az építészeti és műszaki tervek elkészítése, majd véglegesítése.

A megvalósuló beruházás összértéke közel 700 millió forint volt, beleértve a műszaki és gépészeti berendezéseket is. Továbbá az új objektum telepített eszközparkja is szintén vadonatúj, közel 200 millió forint értékben került beszerzésre.

A létesítmény a jelenleg elérhető legmodernebb technikákkal és technológiákkal dolgozik, kizárólag ICI rendszerű, vizes-bázisú festékanyagokat használ. Teljes személyzettel 17 munkatársnak és családjaiknak biztosít megélhetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában