kormányablakbusz

2021.11.17. 12:15

A héten is útra kel a hivatali busz

Nem a labdarúgás miatt mennek ki a focipályára csütörtökön Ófalu lakói, november 18-án ugyanis a településre érkezik a kormányablakbusz, amely a helyi focipályán áll meg 12 óra után.

Zs. J.

Zabar, 2020. május 21. A kormányablakbusz Zabaron 2020. május 21-én. A koronavírus-járvány miatt eddig szünetelõ szolgáltatás mától ismét elérhetõ Nógrádban megye kistelepülésein. MTI/Komka Péter

Fotó: Komka Péter

A mobilizált jármű legtöbb esetben a polgármesteri hivatal előtt parkol le, de előfordul, hogy különleges helyszínekre érkezik, például kórházak, kollégiumok, templomok előtt áll meg.

A héten a kormányablakbusz hétfőn a komlói járást (Bikal, Egyházaskozár, Magyaregregy, Máza, Szalatnak, Szászvár), kedden a mohácsit (Kölked, Lippó, Nagynyárád), szerdán a pécsit (Görcsöny, Regenye, Szőke), míg csütörtökön a pécsváradit (Hidas, Mecseknádasd, Ófalu) érinti. A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok célja, hogy olyan kis településekre is eljusson a jármű, ahol nem működik kormányablak. A településeken élőknek így lehetőségük nyílik, hogy helyben elintézhessék többek között a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával kapcsolatos ügyeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!