Lezárások

2021.11.03. 08:56

Újabb útlezárásokkal járó munkálatokat jelentettek be Pécsen

Több helyszínen is lesznek korlátozások a héten, és a jövő héten.

bama.hu (forrás: E.ON)

Forrás: shutterstock

Az E.ON november 4-én és 5-én az Egyetem utcában az áramhálózat fejlesztésére új földkábeleket alakít ki és egyéb kapcsolódó fejlesztéseket végez. A munkálatok ideje alatt szükséges lesz a munkaterület lezárására, ezért az Egyetem utcának a Lenkei utca és a 6-os számú főút közötti szakaszán teljes szélességű lezárásra kell számítani.

A beruházás második szakaszában, előreláthatóan november 10-én vagy 11-én a közeli Koller utcában lesz szükség átmeneti lezárásra, a munkálatok idejére a Koller utca zsákutca lesz.

A munkálatok alatt a villamosenergia-ellátás zavartalan lesz, és elvégzésüket követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról.

Rácvárosi úton kezdődnek ároktisztítási munkálatok

A BIOKOM NKft. árok- és áteresztisztítási munkálatokat végez 2021. november 4-én (csütörtökön) 08:00-tól a Rácvárosi úti templom előtti kereszteződésben. A munkavégzés során a Szigetvár felé haladó sávban ideiglenes forgalomkorlátozások várhatók, a forgalmat jelzőőr fogja irányítani.

A munka várható befejezési dátuma: 2021.11.05.

A kiemelt kép illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!