Kíváncsiak a véleményekre

2021.12.20. 16:00

A helyi igények szerint fejlesztenek Komlón

A lakosság véleményére is kíváncsi az önkormányzat a város 2027-ig tartó fejlesztési stratégiájának összeállításánál – a helybéliek visszajelzéseit, tapasztalatait gyűjtik online kérdőív segítségével.

W. K.

a20210921_Polics József polgármester mutatta be a közeljövõben elkészülõ szabadidõ központot a Juhász Gyula utcában_Komló_ll_dn

Fotó: Laufer László

Cél, hogy az önkormányzat egy lakosságorientált és tudatos fejlesztési csomagot hozzon létre, a 2021–27-es európai uniós gazdasági ciklusba lépve. A kérdésekre adott válaszok körvonalazhatják a városvezetés számára, hogy melyik szektort kell erősíteni, mely irányokba gondolkodjanak. 

– A kérdőív kitöltésére december 23-ig nyílik lehetőség, a válaszadás nem vesz többet igénybe 15 percnél – áll a felhívásban, amelyben Polics József, Komló polgármestere a következőképp fogalmaz: a kérdőíves felméréssel a célunk olyan aktuális információk gyűjtése, amelyek a település fejlődésének folyamatát, valamint a lakosság által kívánatosnak tartott fejlesztési irányokat tükrözik. 

 

– Az önkormányzat számít a lakosság együttműködésére, hiszen a civil és gazdasági szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeket tükröző fejlesztések előkészítése – emelte ki a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!