„Tisztítsuk meg az Országot!”

2021.12.18. 14:30

Bejelentés segíti a nagytakarítást Mohácson

Egészen az év végéig folytatódik az illegális hulladéklerakók felszámolása a Duna-parti városban, az önkormányzat várja a lakosságtól az ezzel kapcsolatos bejelentéseket.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Shutterstock

Már tavaly késő ősszel megkezdték Mohácson az illegális hulladéklerakók felszámolását. Akkor a Munkás utcában található szeméthalmokat tüntették el, majd további helyszíneken is sor került beavatkozásokra. A munkálatok idén újabb lendületeket vettek, mivel nyert a város pályázata, így ötmillió forint, vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre a program folytatására, az illegális hulladéklerakók felszámolására. 
 

 

Ennek kapcsán Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere most azt közölte, december 31-ig folytatja az önkormányzat a kezelésében levő területek megtisztítását a „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt keretében. 
Amennyiben valakinek tudomása van illegális hulladékról Mohács közigazgatási területén, azt jelezheti az önkormányzat elérhetőségein, vagy használhatja a HulladékRadar applikációt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!