Mikulás-nap

2021.12.05. 10:04

Házhoz viszik Rózsafán a karácsonyi csomagokat

Ajándékokkal látják el a település lakosságát Rózsafán. Először is édességekkel teli csomagokat kapnak a gyermekek, a járványügyi óvintézkedések miatt ugyanis idén nem tartanak Mikulás-napi ünnepséget, hanem Németh Norbert polgármester és az önkormányzat dolgozói csomagokat visznek házhoz a település legkisebbjeinek.

Mohay R.

Pécs Löffler Péter Hungary Ciposdoboz ajándék átadása a Szent Mór Iskolaközpont dísztermében DN20150127

Fotó: Löffler Péter

– Nem akarunk senkit sem kockáztatni, úgy gondoljuk, az egészség mindennél fontosabb – fogalmazta meg a település vezetője az önkormányzat álláspontját. Reméljük, a járványt követően, a jövőben ismét a hagyományhoz híven, közös ünneplés keretein belül, Szent Miklós jelmezébe bújt segítővel kaphatnak majd ajándékot a gyerekek.

Emellett, szintén a többéves hagyományt folytatva, karácsonyi ajándékcsomagot is osztanak, több mint száz pakk készül így, melyhez a hozzávalókat a polgármester fogja összeválogatni. Olyan termékeket kapnak majd kézhez a lakosok, amelyek a karácsonyi, szilveszteri és újévi ünnepekhez hasznosak lesznek számukra. Ezért már legalább egy héttel karácsony előtt megkapják az ajándékokat. Németh Norbert polgármester azt mondta, sok pozitív visszajelzés érkezett az ajándékozás kapcsán.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!