Már hagyomány

2021.12.21. 09:01

Milliókat adományozott a Körber idén is

Hagyomány a Körber pécsi telephelyén, hogy a vállalat a munkatársak szavazatai alapján minden évben hárommillió forintot oszt szét civil szervezetek között.

Zs. K.

Forrás: Fogd A Kezem Alapítvány Facebook

Idén a Fogd a Kezem Alapítvány és a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete, valamint a Misina Természet és Állatvédő Egyesület kapta az 1-1 millió forintot. Újdonságként idén a körberes munkavállalók dönthettek úgy, hogy nem kérik az amúgy mindenkinek járó céges karácsonyi ajándékot, aminek az ára így jótékony célokat szolgál. A felajánlásokból a Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete, a Pécsi Kosár Közösség, a Retextil Alapítvány, a Tölösi Péter Alapítvány Egyesülete és a People First Egyesület jutott 150-150 ezer forint támogatáshoz. 
 

 

Emellett a vállalat ötödszörre csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat cipősdobozos gyűjtési akciójához, és idén 95 ajándékot gyűjtöttek össze a munkavállalók, amelyet másik 95 darabbal egészített ki a Körber Hungária.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!