Karácsonyi verseny

2021.12.27. 07:59

Minden pályázót díjazott a Tenkes csárda

Negyedik alkalommal hirdette meg a Tenkes Csárda az elmúlt években népszerű Karácsonyi Kézműves Pályázatát, és az étterembe ezúttal is rengeteg kisgyermek küldte el az általa természetes anyagokból készített karácsonyi díszeket.

Zs. K.

A lelkes alkotók fantáziája ezúttal is határtalan volt: fahéj, faág, parafadugó, fenyőtoboz, szárított gyümölcs, csillagánizs is alapanyagul szolgált az alkotásokhoz. Nem meglepő, hogy a szervező Tenkes Csárda idén nem állított fel sorrendet, „minden gyermeknek nyernie kell”. Minden jelentkezőt ajándékcsomaggal jutalmaztak. Ezúttal nemcsak a megyéből, hanem távolabbról is kapott díszeket az étterem, számukra postázzák az ajándékot. A különleges hangulatot árasztó pályamunkák vízkeresztig megtekinthetőek a nagy múltú, Baranya Megyei Értéktár részét képező Tenkes Csárdában. 

Az étterem aktívan töltötte az ünnepek előtti időszakot, a csarnótai gyerekeknek karácsony előtt szeretetcsomagokat juttattak el, illetve a Gyermekklinika Onkohematológiai Osztályán gyógyulók számára gyűjtöttek ajándékokat, hogy az itt kezelt daganatos és leukémiás gyermekek arcára mosolyt varázsoljanak, és hamar erőre kapjanak, ne legyen számukra legyőzhetetlen az akadály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!