Jön!

2021.12.23. 17:30

Mindenkinek kínál kedvezményeket az új Mohács-kártya

Elkészült az applikáció, a tesztüzem sikeresen lezárult, így megkezdődött a rendszer élesítése, hogy január 1-től egy elegáns, modern Mohács Településkártyát tölthessenek le a felhasználók – jelentette be Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere a napokban.

Berta Mária (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Forrás: Laufer László

Fotó: Laufer László

 Mohács önkormányzata idén szeptemberben döntött a bevezetéséről a lakosság lokálpatriotizmusának erősítése, a városvezetés munkájának hatékonyabbá tétele, a kommunikáció javítása, új ügyfélkapcsolatok kialakítása, valamint az értékesítés ösztönzése céljából. 

 

A kártya a városban lakóhellyel rendelkező polgárok részére, illetve a turistáknak nyújt kedvezményeket, ezenfelül alkalmas összeköttetésre az önkormányzat webfelületével, így lehetőséget teremt a hivatal számára például arra, hogy felmérje, előre tisztázza a lakosság részéről felmerülő igényeket, feladatokat. 

 

A városkártya kétféle módon is elérhető. A fizikai kártya egy bankkártya méretű plasztikkártya. A kártya előállításának bruttó költségéért, azaz 700 forintért igényelhető, ami további költség nélkül évente hosszabbítható, illetve felfüggeszthető, vagy törölhető is. 

Összehasonlításképp: Szigetváron 1500 az új kártya díja, Csurgón a kártya éves díja 2500 forint, Balatonföldváron 5000 forint. 

A digitális kártya díjmentes, okostelefonon, tableten, laptopon található virtuális kártya, a Mohács-applikáció használatával vagy a városkártya weboldaláról, a www.mohacsvaroskartya.hu tölthető le. A kártya e-mail-cím és jelszó megadásával a Mohács-applikáción érhető el és három évig érvényes. 

 

A fizikai kártya igényléséhez csakúgy, mint a digitális kártyához való hozzájutáshoz személyes segítséget lehet kérni a kártyaértékesítési pontokon, így a Tourinform irodában a városházán és a Selyemgyár Kulturális Negyedben, valamint kitelepülések alkalmával a Tourinform sátorban. 

 

Mohács Településkártyát a városban bejelentett lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező magánszemélyek igényelhetnek, míg a szolgáltatásokat itt igénybe vevő, nem mohácsiak részére biztosított 2022 januártól a kedvezményekre jogosító Mohács Turisztikai Kártya. 

 

A kártyarendszerhez a webcímen internetes honlap tartozik, amely naprakészen tartalmazza az Általános Szerződési Feltételeket és információkat a kedvezmények köréről, mértékéről. 

Amennyiben a településkártya kizárólagos tulajdonosa a vele közös háztartásban élő kiskorú gyermeke részére is igénybe kívánja venni a lehetséges kedvezményt, a kártyaelfogadó helyen a gyermek lakcímkártyájának felmutatásával azt megteheti. 

 

A lakosság részére a Mohács-kártya különböző kedvezményekre jogosít a szolgáltatóknál. A városban működő kereskedelmi egységek, vendéglátók, szolgáltatók kártyarendszerbe történő bekapcsolódása fokozatosan történik majd. Az önkormányzat tulajdonosi részesedésével bíró gazdasági társaságok – a révátkelő, a Busóudvar, a múzeum, az uszoda – a jövő évi pénzügyi tervükben határozzák meg az általuk nyújtható kedvezményes szolgáltatások, belépőjegyek, termékek százalékos mértékét. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!