verseny

2021.12.05. 13:34

Természetes anyagú díszeket vár a Tenkes Csárda

Negyedik alkalommal hirdeti meg a Tenkes Csárda az elmúlt években népszerű Karácsonyi Kézműves Pályázatát.

Zs. K.

Little girl in red knitted Nordic reindeer sweater hanging ornaments on Christmas tree with light, bauble and candy canes. Child decorating Xmas tree in beautiful family living room with fireplace.

Fotó: Getty Images/iStockphoto

A gyerekektől öt darab karácsonyfadíszt várnak természetes anyagokból és kérik, hogy juttassák el az étterembe december 20-ig, ezzel értékes ajándékokat nyerhetnek. A díjazott munkákkal együtt minden pályaművet vízkeresztig kiállítanak a nagy múltú, Baranya Megyei Értéktár részét képező Tenkes Csárdában.

A pályaműveket a 14. életévüket még be nem töltött gyermekektől várják. Nevezni maximum öt, természetes anyagból – fa, papír, textil, mézeskalács, gyöngy, gyapjú, stb. – készült, felfüggeszthető karácsonyfadísz beküldésével lehet. A szervezők kérik, hogy a pályázó gyermek elérhetőségeit, testvéreinek számát, és valamelyik szülő elérhetőségeit feltétlen tüntessék fel a pályázati anyaghoz mellékelve.

A zsűri által kiválasztott nyerteseket a csárda december 22-én hirdeti ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!