Hogy is van ez?

2022.01.16. 08:58

A balos városvezetés üzenget a Kutyapártnak

Bóka Máté

Miután néhány napja lekicsinylően, lenézően bódénak, színes kalyibának nevezte a szocialista–DK-s alpolgármestereket fizető városháza a Magyar Kétfarkú Kutyapárt önkéntesei által az Ágoston térhez kihelyezett buszvárót, pénteken újabb levélben szólította fel a pártot, hogy vigyék el a helyszínről az építményt. A Marton Ferenc – aki korábban Péterffy Attila jelenlegi polgármester mellett dolgozott a hőerőműnél – városházi sajtós által jegyzett ultimátumszerű üzengetésben azt is kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem lépnek, akkor a Biokom Kft. a megállót letarolja. 

 

A városháza egyben arról is írt, hogy Kutyapárttól kérik, „az építményt egyeztetett és engedélyezett módon, a város más, lakossági kéréseken alapuló helyszínre” helyezzék át. Erre a baloldal négy különböző külső városi területet jelölt meg. Tették ezt úgy, hogy például a Mártírok útján, vagy a vasútállomásnál is több olyan megálló is van, ahol elkelne egy fedett létesítmény. Erre az Ispitaaljáért dolgozó Barkóczi Csaba fideszes képviselő is felhívta a figyelmet. 

A MKKP helyi politikusai korábban is úgy nyilatkoztak, mivel ők nem bódét és nem kalyibát építettek, ezért nincs is mit elbontaniuk. Igyekeztünk megkérdezni őket a témáról, érdekelt volna minket a véleményük a fejlemények tükrében – a közösségi oldalon található e-mail-címükre küldött kérdéseinkre végül egy roppant terjedelmes választ küldtek, kérve, hogy válaszukat teljes terjedelmében közüljük. Ez azonban messze túlmutatna lapunk fizikai keretein, így nem áll módunkban ezt végrehajtani. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában