Gratulálunk!

2022.01.26. 12:48

Két baranyai tűzoltó is 2021 legjobbjai közé került

A járványhelyzet miatt a tavalyi év legjobbjai a hagyományoktól eltérően nem az évértékelő értekezlet keretében, hanem szűk körben, hibrid formában megtartott ünnepségen vehették át január huszonötödikén elismerésüket az országos katasztrófavédelmi főigazgatótól. Az ünnepségen azon kollégák és szervezeti képviselők vettek részt, akik az év folyamán kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

bama.hu (Forrás: Katasztrófavédelem)

Fotó: Szőke Péter BM OKF

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából ketten is elismerésben részesülhettek. Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2021-ben az Év tisztje címet adományozta polgári védelmi kategóriában Domján Gábor Péter tűzoltó alezredes, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság polgári védelmi főfelügyelője, 

Forrás: Szőke Péter BM OKF

iparbiztonsági kategóriában Pandur Tamás tűzoltó alezredes, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság iparbiztonsági főfelügyelője részére. 

Forrás: Szőke Péter BM OKF

Az elismerésben részesültek személyesen vették át a díjat, a rendezvényt a megyei katasztrófavédelmi igazgatók online módon követték figyelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában