Figyelem!

2022.01.26. 16:31

Munkálatok kezdődnek a Nagy Imre úton, ideiglenes korlátozásra kell számítani

A BIOKOM NKft. január 28-án (pénteken) 09:00-tól a Nagy Imre úton, az Aidinger János utcai kereszteződés közelében végez aknafedlap javítási munkálatokat.

bama.bu (Forrás: BIOKOM)

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A munkavégzés napján, azaz január 28-án a jelzőlámpák sárga villogó üzemmódja mellett a Nagy Imre útról az egyenesen haladó sávból lehet majd balra kanyarodni az Aidinger János utcára, a Malomvölgyi út felé haladó sávban pedig ideiglenes korlátozásra, útszűkületre lehet számítani.

 

A munkavégzés várhatóan még péntek délután 14:00 óráig befejeződik, a forgalmi rend visszaáll, azonban a Malomvölgyi út irányába közlekedők számítsanak arra, hogy a fedlap körüli elkorlátozás 02. 04-ig megmarad.

 

A társaság felhívja a figyelmet, hogy az időjárási viszonyok és a műszaki feltételek miatt a fent jelzett időpontok változhatnak, kitolódhatnak! A forgalomban résztvevőket egyúttal arra kérik, hogy a kihelyezett közúti jelzéseknek megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!