Adományozás

2022.01.08. 16:40

Nemcsak főztek, örömet szereztek a Tenkes Csárdában

Sok boldogságot okozott az óév végén a Tenkes Csárda, ugyanis számos gyűjtéssel és adománnyal sikerült bearanyozniuk jó néhány embernek a karácsonyi időszakát.

Móga R.

Sok adományt gyűjtöttek össze az ünnepkörben

Forrás: MW

Gyűjtöttek, és kreatív dolgokat adományoztak a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinika Onkohematológiai Osztályán a daganatos és leukémiás gyermekek számára. Ágyban játszható játékokkal, mesekönyvekkel, illetve általános higiéniai eszközökkel, plédekkel lepték meg őket, ráadásul vittek tévét és kávéfőzőt is a dolgozók számára. Januárban folytatják. 
 

A hónap elején Csarnótán mikuláscsomagokkal leptek meg 17 kisgyereket, kiknek ezzel nagy boldogságot okoztak. 
A Baksai Idősek Klubjának minden esztendőben a Tenkes Csárda főzi a karácsonyi ebédet. Ez idén sem volt másként, hiszen 30 adaggal készültek. Olyannyira nagy volt az öröm, hogy viszonzásul karácsonyi műsorral gazdagodhattak. 
 

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is három rászoruló családot láttak el a környéken karácsonyi menüvel, valamint szilveszterkor hét, éppen szolgálatot teljesítő siklósi mentős fogyaszthatott ünnepi finomságot. Továbbá a Tenkes az idei esztendőben Kamra termékekkel megpakolt nagy csomagokat adott nagyjából harminc kisgyerek számára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!