Gratulálunk!

2022.01.28. 08:58

Övék lett a legcukibb gyermekmosoly az országban

Január 24-én lezárult a Gyermekmosoly közösségi játékunk országos fordulója. Két kategóriában díjaztuk a legtöbb szavazatot kapott fotót.

Schmiedt Hanna

A hatalmas sikerrel zajlott megyei versenyből az első helyezett pályázatok jutottak tovább az országos fordulóba. Kategóriánként a 19 legédesebb fotó versengett a győzelemért, a szülők két héten keresztül szorgosan gyűjtötték a szavazatokat. Hatalmas érdeklődés övezte az országos fordulót is, több mint tizenötezer szavazat érkezett a 38 legédesebb fotóra. 

 

Nagyon szoros volt a verseny, óriási volt a küzdelem, de a játék végére az olvasók szavazatai alapján eldőlt, ki az a két kisgyermek, aki elnyeri az ország legcukibb mosolya címet és megnyeri a háromszázezer forint értékű Kolping Hotel vouchert. 

 

A 0–3 éves kategóriában a győri Schmiedt Hanna (kiemelt képünkön) kapta a legtöbb szavazatot, míg a 4–7 éves kategóriában a sárbogárdi Sallai Szófia Zoé végzett az élen. 

Sallai Szófia Zoé

A győzteseknek szívből gratulálunk, a nyeremények átvételének részleteiről e-mailben értesítjük a szülőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában