Bukták

2022.01.26. 19:29

Rossz napok járnak a baranyai drogdílerekre

Az elmúlt hetekben több drogdíler kezén kattant a bilincs Baranya megyében.

Zs. J.

Forrás: MW

 Egy 27 éves siklósnagyfalusi férfi tavaly tavasztól az otthonában árulta a kábítószert, melyet 2021 szeptemberétől egy 40 éves alsószentmártoni férfitól szerzett be. A drogot később továbbértékesítette. 

A két férfit január 20-án fogták el a rend­őrök. 

 

Korábban a siklósi járőrök Diósviszlón, a Petőfi utcában egy 29 éves vajszlói férfit ellenőriztek. A férfinél kristályos, kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. A nyomozás során a rendőrök további három baranyai férfit fogtak el, akiknél a házkutatás során újabb gyanús anyagokat találtak. 

 

Egy rózsafai férfival szemben is felmerült a gyanú, hogy több baranyai településen terjeszti a drogot. A rendőrök a férfit hónapokon át megfigyelték, majd Kacsótánál megállították autóját, melyben rajta kívül egy 27 éves nagydobszai férfi utazott. A rózsafai férfit azzal gyanúsítják, hogy heti rendszerességgel értékesítette a kábítószert, amiből a kocsijában utazó férfi is vásárolt. Zs. J. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában