Mert segíteni jó

2022.01.19. 12:34

Szilágyi Áron is segített a pécsi Marosi családnak

A pécsi Marosi család történetéről lapunk írt már – beszámoltunk róla, hogy a szülők két beteg gyermekükkel – Fanni Marfan-szindrómás, míg Emma egy ritka betegséggel született, amit kisfejűségnek neveznek – egy dohos albérletben élnek, ami a két súlyos beteg kislány egészségét tovább rontja.

Zsigmond József

Forrás: TrollFoci Facebook oldala

Így az édesanya gyűjtést indított, hogy egy biztonságos, saját családi házba költözhessenek, ahol Fanni műtétje után steril szobát tudnak kialakítani számára, illetve Emma nyugalomban és biztonságban éljen. 

 

Sokan segítenek pénzzel, vagy kapcsolataik révén. A legnépszerűbb szurkolói oldal, a Trollfoci tette közzé, hogy közbenjárásukkal a pécsi család kálváriájának története eljutott Szilágyi Áronhoz, az év férfi sportolójához. A háromszoros olimpiai bajnok kardvívó árverésre bocsátotta azt a dedikált kesztyűt, amit a tokiói olimpián viselt, és ebben nyerte meg a harmadik aranyérmét. A kesztyű végül másfél millió forintért kelt el. 

 

A Trollfoci korábban is próbált segíteni a pécsi családon. A Trollfocin korábban licitálni lehetett például Schäfer András a labdarúgó-Európa-bajnokságon a németek elleni meccsen viselt mezére is. 

 

A pécsi családról további információ az Együtt Emma és Fanni mindennapjaiért nevű Facebook-oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában