A fejlődés folytatódik

2022.02.26. 12:32

A reformokról szólt az agrárfórum

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az Agrárminisztérium szakmai fórumot tartott kedden az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) reformjának aktualitásai kapcsán, a gazdálkodókat érintő változásokról.

M. R.

Fotó: Pezzetta Umberto

Rittlinger József, a NAK Baranya megyei elnöke és Nagy Csaba ország­gyűlési képviselő tartottak köszöntő beszédet, majd Győrffy Balázs, a NAK országos elnöke beszélt a gazdák lehetőségeiről a reform tükrében, ezt követően a résztvevők tehették fel kérdéseiket. 

 

Rittlinger József elmondta, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége kezdeményezésére olyan fejlesztési csomagot sikerült a kormány elé terjeszteni, mely a hazai agrárium jelentős megerősítését célozta. – Örömünkre szolgál, hogy a megvalósításban a kormány partner volt. Az elmúlt években a magyar mezőgazdaság történelmi léptékkel mérhető támogatást kapott. Mindez köszönhető az összefogásnak, amire idén is szükség lesz, hogy az eredményeket megőrizzük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!