Előre menetelnek

2022.02.27. 17:42

Egy ipari parkkal bővülhet Kozármisleny

A kormánynál indítványozta Hoppál Péter, a térség fideszes országgyűlési képviselője, hogy a kozármislenyi önkormányzathoz tartozó egyik agrár földterületet minősítsék át ipari területté. 

V. S.

Fotó: Löffler Péter

– Kozármisleny választókerületünk legkisebb városa. Ebből a mezőgazdasági területből két és fél hektárnyit indítványoztam a kormánynál átminősíteni mezőgazdasági besorolásról ipari besorolásra – mondta a képviselő a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban. 

 

Hoppál Péter kifejtette, ha a kormány megadja ehhez a támogatást, akkor egy vadonatúj ipari park alapjait fektethetik le a városban. Kozármisleny parlamenti képviselője megjegyezte, már meg is van az első jelentkező, egy magyar tulajdonú gyár, amely munkahelyeket teremtene az új ipari területen. 

 

Hoppál Péter hangsúlyozta, bízik benne, hogy az új ipari parkkal a közeljövőben hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy Kozármisleny és egész Baranya előre menjen, ne pedig hátra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!