Jól állnak

2022.02.12. 14:39

Gőzerővel gyűjtik az aláírásokat a kormánypárti politikusok Baranyában

A kormánypárti politikusok közösségi oldalaikon osztották meg a jó hírt még kora délután: az aláírásgyűjtés elkezdődött, az aláírások száma pedig egyre csak növekedik.

bama.hu

A 91 éves Laci bácsi volt dr. Hoppál Péter első aláírója

Forrás: Dr. Hoppál Péter Facebook oldala

Dr. Hoppál Péter, Pécs és környéke országgyűlési képviselője a Facebook oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint két óra alatt összegyűlt a jelöltséghez szükséges aláírás. 

„Munkatársaim, aktivistáink, segítőink  minden településen kint vannak és gyűjtik az aláírásokat. Mostanra már túl vagyunk a minimálisan szükséges számú 500 ajánláson, de az aláírásgyűjtés tovább folytatódik!

Aki támogatja, hogy folytassuk a közösen elvégzett munkát, Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP jelöltjeit, az támogatását továbbra is egy aláírással tudja kifejezni. Mindenkire számítunk!”

 

Kővári János, az ÖPE elnöke szintén közösségi oldalán tette közzé, hogy több mint 700 aláírás gyűlt össze alig fél nap alatt.

„Nagyon köszönjük! Ez az óriási bizalom arra sarkall minket, hogy folytassuk a gyűjtést, hogy mindenkihez eljuthassunk! Hajrá, Pécs! Hajrá, Magyarország!” 

 

Hargitai János kormánypárti országgyűlési képviselő is a gyűjtés sikerességét osztotta meg oldalán.

„Összegyűlt az 500 db hivatalos ajánlás a jelöltséghez, de megyünk tovább! Aki támogatja a Fidesz-Kdnp kormányt, és Orbán Viktor miniszterelnök urat, az aláírásával tudja ezt kifejezni! Előre menjünk, ne hátra!

 

Nagy Csaba országgyűlési képviselő is arról számolt be, hogy sikeresen megkezdte az aláírásgyűjtést Nyugat-Baranyában.

„Elindult az aláírásgyűjtés! A segítőimmel a következő hetekben a lehető legtöbb választópolgárt szeretnénk személyesen felkeresni! Hajrá Nyugat-Baranya!” 

 

Frissítve (16:27)

A Fidesz jelöltjei mind a 106 választókerületben összegyűjtötték az országgyűlési választásokon való induláshoz szükséges aláírásokat. A kampány azonban még csak most kezdődik! Az aktivisták és a jelöltek a következő hetekben is kint lesznek az utcákon, tovább gyűjtik az aláírásokat - jelentette be közösségi oldalán a Fidesz. 

Mindenkit arra kérnek, hogy támogassák a jelölteket az aláírásukkal. „Előre menjünk, ne hátra!” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!