Jön az utánpótlás

2022.03.25. 19:16

Büszke lehet diákjaira a zeneiskola

R. B.

Fotó: Sipeki Péter

Bayer Botond a Pécsváradi Zeneiskola trombitaszakos növendéke idén ismét részt vesz a Virtuózok zenei tehetségkutató versenyen. 

 

A fiatal zenész már tavaly is megcsillantotta tehetségét a rangos zenei sorozatban és az egész iskola izgatottan várja a televíziós adást. 
 

Óvári Márton József a zeneiskola kürtszakos növendéke már túl van az idei megmérettetésén: Kisújszálláson a XIV: Országos Kürtversenyen az I. korcsoportban különdíjban részesült. A Vida Lóránt által felkészített fiatal kürtös sikeres versenyprodukcióját Boris Sándorné kísérte zongorán. 
 

Idén online rendezték meg a „Dobszerda” Dunántúli Regionális Ütőhangszeres találkozót, amelyen szólókategóriában Gáspár Péter, illetve duóban Bernáth Péter László és Kánya Zsombor egyaránt Bronz oklevél minősítésben részesült, felkészítő tanáruk, Madarász Iván legnagyobb örömére.

 
A harmonikások is öregbítették a zeneiskola hírnevét. Bayer Bence és Emmert Kornél Mohácson, a Gász Mihály Harmonikaversenyen szerepelt sikerrel. Umstädter László mindkét tanítványa Bronz oklevél minősítésben részesült.

 
A zeneiskolában a jövőre is gondolnak, március 24-én fél 5-től hangszerbemutató és hangszerválasztó programot tartottak azoknak, akik a következő évben szeretnének elkezdeni zenét tanulni.
 

Címkék#zeneiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!