Nyertesek közé juthat Baranya

2022.03.25. 10:44

Pécsi Érték Kiállítás: „Az ész bányavárosa, az érc bányavárosa helyett” (KÉPGALÉRIA)

V. S.

– A tizenötezer vállalkozásból, amelyet támogattunk az elmúlt két évben, ezerkétszáznyolcvankettő Baranya megyei – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a pécsi Árkádban megrendezett Pécsi Érték Kiállítás megnyitóján csütörtökön.

 

 
Az államtitkár hozzátette, ez azt jelenti, hogy Baranya nyertese lehet a következő időszaknak, hiszen az ország legdélebbi megyéje kétszeresen felülreprezentált a vállalkozások támogatását illetően.

 
– Sokszor írnak le minket mondván, Pécsett a kultúra jól finanszírozott, de a gazdaság gyenge lábakon áll. Van mit tennünk, de van mire alapoznunk a fejlődést – vélekedett Kővári János, az Összefogás Pécsért Egyesület elnöke, a rendezvény ötletgazdája.

 
– Az ész bányavárosa lehetünk, az érc bányavárosa helyett – summázta elképzeléseit Kővári Pécs jövőjét illetően.

 
A kiállításon pécsi innovatív vállalkozások mutatják be magukat március 25-éig, amelyek a fenntartható gazdaság területén működnek és fejlesztenek.
 

 

Címkék#fejlődés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában