Zöldbe borul a táj

2022.04.22. 12:30

A Tettyére várják a családokat a Föld napja alkalmából

Zs. K.

Fotó: AS

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság (DDNPI), valamint pécsi és Pécs környéki intézmények, szolgáltatók, civil szervezetek izgalmas foglalkozásokkal, játékokkal, ismeretterjesztő előadásokkal várnak kicsiket-nagyokat szombaton 10 és 17 óra között, a Föld napja alkalmából szervezett rendezvényre. 

A résztvevők játékos feladatokat oldhatnak meg, amiért pecsétet kapnak. Nyolc pecsét megszerzéséért a Tettyei Mésztufa-barlangba érvényes 20 százalékos kedvezményes látogatási lehetőséget biztosító kupon jár, valamint apró ajándék. Aki tíz pecsétet gyűjt össze, sorsoláson is részt vesz, ahol ingyenes családi belépőket lehet nyerni a DDNPI bemutatóhelyeire.

A Pécsi Tudományegyetem a Föld napjához kapcsolódóan Zöldnek lenni jó! címmel nyereményjátékot indít. Öltözz zöldbe! – A legvidámabb, legkreatívabb ruházat, legszínesebb balkon és/vagy virágoskert, legpompásabb zöldség- és/vagy fűszerkert kategóriákban április 22–29. között kategóriánként 3 fotót várnak a jelentkezőktől. 

A képeket a [email protected] e-mail-címre kell elküldeni, a nyertes pályázókat e-mailben értesítik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!