A bíróság döntése

2022.04.25. 09:49

Felkérik Péterffy Attilát, hogy fizessen

Péterffy Attilát mint pervesztest a másodfokú jogerős ítélet követően felszólítják a perköltség átutalására a beteg gyerekek támogatására .

bama.hu

Fotó: Laufer László

Mint ismeretes a Pécsi Ítélőtábla helyben hagyta Pécsi Törvényszék kiváló, megalapozott ítéletét a Péterffy Attila által Dr. Vicze Csilla, a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője ellen indított személyiségjogi perben. 

Eszerint Vicze Csilla nem állított valótlan Péterffy Attiláról, amikor a hőerőműben végzett szakmai múltjáról beszélt, nem vádolta bűncselekménnyel, nem sértette meg jóhírnevét, állításai a valóságnak megfeleltek, a vélemény-nyilvánítási szabadságba belefértek.

Ennek okán felkérik a pervesztes Péterffy Attilát, hogy Vicze Csilla alperes és Dr. Halmos Péter ügyvédjének az akaratának megfelelően a bíróság által megítélt összesen 441.000-Ft. perköltséget a „Tölösi Péter” Alapítvány a Leukémiás- és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért Alapítvány kedvezményezett javára utalja át.

Ezáltal teljesíthetik a per végén tett ígéretüket a beteg gyerekek támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!