Mindent bevetettek

2022.04.03. 23:28

Hoppál Péter: A legmocskosabb baloldali kampány volt

Bóka Máté

–  A komlói eredményváróról akkor indultunk el, amikor a Fidesz-lista még hátrányban volt, de már 350 szavazattal vezettünk helyben, akkor jöttünk át Pécsre,  jelenleg 78 százalék, 2300 szavazatelőnyöm van a legerősebb ellenzéki ellenfelem, Szakács Lászlóval szemben  – kezdte nem sokkal 23 óra előtt a sajtótájékoztatóját Hoppál Péter. 

 

–  2006 óta több kampányom volt, de az elmúlt négy évben úgy dolgoztunk, hogy tudtuk: az ellenzék összeáll, ami soha nem látott versenyt alakított ki és soha nem látott mocskos kampányt hozott. Hatszor kellett feljelentést tennem és kellett több esetben is bűncselekmény alapos gyanúja miatt rendőrséghez fordulnom. Volt álhírterjesztés, illegális adatkezelés, és a plakátok ipari méretű rongálása is – tette hozzá.

 

A Budapesten élő Szakács Lászlót többször is felszólította, hogy állítsa le a rongálásokat, de nem tette, mindeközben a pécsi főtérre kitett baloldali "propagandaszócsőből", óriáskivetítőből kihúzta a dugót, amiért a baloldali többségű választási bizottság 500 ezer forintos bírságot szabott ki rá, végül ez másodfokon 20 ezer forintra mérsékelte a felettes szerv.

 

– A közösségi média a baloldali jelöltet erősítette, rágalmazásokkal, ocsmány médiakampánnyal mentünk szembe minden idők legmocskosabb kampányában – mondta. – Szeretném megköszöni a megerőltetett munkát, a teljesítményt a munkatársaimnak, a választóknak a bizalmat, akik a béke és a biztonság oldalán álltak, nagyon bízom benne, hogy tovább tudunk dolgozni a körzetért.

 

Úgy vélekedett, hogy a választókért végzett munka megtérül, ha ott vannak az emberek között, ha együttműködnek a polgármesterekkel - pártállástól, világnézettől függetlenül - és ha a választók ennek eredményét is látják, részesülnek a Magyar Falu Programban, a rekord gazdasági növekedésből, akkor nincs más reakció csak, hogy folytassuk a munkát. Kiemelte azt is, hogy amíg a szomszédban zajló háború kapcsán Orbán Viktor a békét és biztonságot tartotta elsődlegesnek, e szerint cselekedett, közben Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter a háborúban való részvételt sürgették, valamint a gáz- és az olajcsapok elzárását.

 

Guzsvány Attila kampányfőnök hasonlóképpen fogalmazott, szintén megköszönte a segítséget azoknak, akik bármilyen módon részt vettek a munkában. A választók az elvégzett munkát, a csapatszellemet, az értékek melletti kiállást jutalmazták. Hozzátette, amióta a politikában dolgozik, 1998 óta ez a legnagyobb győzelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában