Figyelem!

2022.04.28. 09:49

Motorosok rázzák fel a várost szombaton

Forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton Pécsen, a Tüke Busz járatait is érintik a változások.

bama.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe.

Szakaszosan és időszakosan lezárják!

2022. április 30-án 14 órától 15 óráig Pécsett, 

a Széchenyi tér – Janus Pannonius utca – Esze Tamás utca – Klimó György utca – Alkotmány utca – Hungária utca – Szigeti út – Páfrány utca – Esztergár Lajos utca – Ybl Miklós utca – Építők útja – Tüzér utca – Megyeri út – Nagy Imre út – Maléter Pál út – Siklósi út – Alsómalom utca – Rákóczi út – Irgalmasok utcája útvonalon a menetirány szerinti jobb oldal forgalmi sávot.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

A Tüke Busz Zrt. is közleményt adott ki a hétvégi változásokkal kapcsolatban:

 

Ideiglenes forgalomkorlátozás a Káptalan utcában április 29-én

Április 29-én a Szent Mór Iskolaközpont ballagási rendezvénye miatt a Káptalan utcában forgalomkorlátozás lesz érvényben. 

A Főpályaudvarról 15.05 órakor induló 44-es járat nem közlekedik.

 

Időszakos és szakaszos forgalomkorlátozásra kell számítani április 30-án
Motoros felvonulás miatt április 30-án 14.00 – 15.00 között szakaszos és időszakos forgalomkorlátozásokra lehet számítani a belvárosban és uránváros egy részén. 

A Széchenyi tér – Janus P. utca – Esze T. utca – Klimó Gy. utca – Alkotmány utca – Hungária utca – Szigeti út – Páfrány utca – Esztergár L. utca – Ybl M. utca – Építők útja - Tüzér utca – Megyeri út – Nagy I. út – Maléter P. út – Siklósi út – Alsómalom utca – Rákóczi út – Irgalmasok utcája útvonalon az utcák menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját, szakaszosan és időszakosan a járműforgalom elől elzárják.

A forgalomkorlátozásban érintett járatok a megállókban várakoznak, a rendezvény időtartama alatt hosszabb menetidőre lehet számítani
 

2022. május 1-je (vasárnap), a munka ünnepéhez kapcsolódó változások a közösségi közlekedésben:

2022. május 1-jén, a munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek a Tüke Busz Zrt. autóbuszai. Ezen a napon a társaság ügyfélszolgálati irodája és bérletpénztárai zárva tartanak. 

Menetjegy elővételben a Tüke Busz Zrt. viszonteladói partnereinél, mobilapplikációban, valamint a Vasútállomás Utascentrumában vásárolható. Az autóbuszvezetőknél felszállást követően gépkocsivezetői menetjegy váltására is lesz lehetőség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában