Szimat

2022.04.23. 17:03

Újra négylábú kollégákat keres a baranyai NAV

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol ismét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

W. K.

Forrás: pixabay.com

– A 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú ebek gazdái május 4-éig, e-mailben küldhetnek előzetes ajánlatot a kutyavásárra – tájékoztatta lapunkat Barlai Krisztina, a NAV baranyai szóvivője. 
 

Kiemelve, hogy a felhívás szerint a kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, transzponderszámmal vagy chippel ellátott kutyákat várnak – ivartól és fajtától függetlenül. A sikeres keresőkutya-jelöltek a kiválasztás után 21 napos próbaidőn vesznek részt. 
A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai május 4-éig küldhetik el előzetes ajánlatukat a [email protected] e-mail-címre. 
 

– Az ajánlatnak – többek között – tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is. A hivatal ez alapján veszi fel a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akiktől konkrét ajánlatot kér. A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – szeretné eladni – közölte a szóvivő. Hangsúlyozva, hogy várják a négylábú tehetségeket, amelyek a jövő sikeres keresőkutyái lehetnek. 

Címkék#NAV#kutya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!