Közös a cél

2022.05.16. 10:01

A fejlesztő pedagógia lehetőségeit vitatták meg

M. R.

Fotó: Bencsik Ádám

A Kerek Világ Alapítványnál a Széchenyi 2020 program keretén belül zajlott pályázat, a köznevelés esélyteremtő szerepének erősítését tűzték ki célul az alapítvány iskolájának szakmai fejlesztésével. A pályázati program fontos eseményeként rendezték meg a múlt hét végén a „Fejlesztő nevelés-oktatás bemutatása a Kerek Világ Általános Iskolában” című szakmai napot.

A programon számos szakember részt vett a régióból, Baranya, Tolna és Somogy megyékből is érkeztek a fejlesztő nevelés-oktatásban részt vevő szakértők. Természetesen az iskola pedagógusai és az érdeklődő kollégák is bekapcsolódtak a rendezvényre. 

A fő cél, hogy a fórum regionális szakmai betekintésre és konzultációra adjon lehetőséget az fejlesztő pedagógia területen dolgozó kollégák számára. Ennek érdekében a súlyosan – halmozottan sérült gyermekek fejlesztő nevelése, oktatása terén végzett iskolai gyakorlatokat és tapasztalatokat osztották és vitatták meg egymással a résztvevők, illetve a területet érintő innovációk bemutatására is sor került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában