Sikeresen pályáztak

2022.05.19. 15:01

Digitális eszközöket kapott a nagyharsányi iskola

Zs. K.

Ünnepélyesen adták át a Pécsi Református Gimnázium Nagyharsányi Általános Iskolája részére azokat a tableteket és laptopokat, amelyeket az intézmény a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Yettel digitális oktatási programja a HiperSuli Digitális ugródeszka elnevezésű pályázatán nyert. 

A nyereményeket Nagy Gábor, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető helyettese, Bogát Enikő, a szervezet programvezetője, valamint Koren Balázs, a HiperSuli szakmai vezetője nyújtotta át Pintérné Lázok Orsolya iskolaigazgatónak.

Az elnyert kétmillió forint értékű hét tablet és három laptop az iskola digitális felzárkózását, a mai igényeknek megfelelő oktatás elősegítését szolgálja. Emellett az intézmény pedagógusai 30 órás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzésben is részesülnek. 

A nagyharsányi iskola mellett négy további intézmény nyújtott be sikeres pályamunkát. A 2020-ban indított Digitális ugródeszka pályázat eddig már összesen mintegy 20 millió forint eszközadománnyal segítette országszerte tan­intézmények digitális útra lépését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!