Hagyományokhoz híven

2022.05.24. 09:49

Egy kis szórakozásra invitálják a gyerekeket Garéban

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a „Fontos Vagy Nekünk” Egyesület az idén is megrendezi a térségi gyermeknapot, Garéban, a focipályán.

Zs. K.

Kétszáz gyermeket hívtak meg a szervezők a szombati rendezvényre, és érdekes programokkal készülnek a számukra. 
A reggeli tornát követően a garéi önkormányzat aktív közreműködésével, illetve segítségével biztosítják a gyerekeknek a reggelit, amely után sorjátékokkal, kézműves-foglalkozásokkal folytatódik a nap. 

Érkeznek a siklósi tűzoltók és a rendőrség munkatársai kutyás bemutatót tartanak, majd szakember a gyerekeket bevonva elsősegélyre tanítja az érdeklődőket. Lesz még a délelőtt folyamán táncház, emellett a Beremendi Motoros Egyesület tagjai is szórakoztatják a megjelenteket. A program ebéddel zárul. 

Vastag Judit, a „Fontos Vagy Nekünk” Egyesület tiszteletbeli elnöke elmondta, a garéi önkormányzat – mint ahogy korábban is, most is – minden segítséget megadott a program lebonyolításához, a helyszínt és a gyerekek étkeztetését is ők biztosítják. Cserébe a szervezők, a köszönet mellett, igyekeznek tartalmas és élménydús nappal szolgálni a résztvevőknek. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában