Mediterrán szerelem

2022.05.24. 12:26

Megvan Pécs új szlogene

A pécsiek javaslatai közül először szakmai zsűri választotta ki a legjobb hármat, amelyekről több mint kétezer online szavazat alapján megint csak az itt élők mondhattak véleményt.

bama.hu (forrás: PMVÖ)

A pécsi önkormányzat még februárban hirdetett szlogenpályázatot, a felhívásra az itt élők számos ötlettel rukkoltak elő. A szlogenjavaslatok Pécs különleges értékeit közvetítették, legyen szó természeti kincsekről, épített környezetről, kulturális örökségről, vagy éppen egyedi hangulatról. A beérkezett ötletekből először egy szakmai zsűri választotta ki azt a három nyertes szlogent, amelyet ezután online szavazásra bocsátottak.

A voksolás a napokban zárult le, a győztes pedig a ,,Mediterrán szerelem" szlogenjavaslat lett. Összesen több mint 2000, Pécsett és az agglomerációban élő lakos élt a szavazás lehetőségével, a legaktívabb városrészek Kertváros, Belváros és Uránváros voltak. 

A szavazás nem csak arra volt kiváló lehetőség, hogy Pécs város vezetése megismerje az itt élők véleményét, hanem arra is, hogy közösen alapozzák meg a város arculatának megújítását. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!