Postabontás

2022.05.16. 18:30

Strand továbbra sincs, csak strandidő

A gyerekeimet Pécsett nem tudom olyan strandra vinni, ami az igényeiknek megfelelne, és félek attól, hogy az unokáimmal is ugyanez lesz majd a helyzet, írta olvasónk.

bama.hu

20210621 Szolnok A közelmúltban megszépült MÁV Strandon hétköznap is sokan hűsöltek a forró kánikulában. fotó: Mészáros János MJ Új Néplap

Fotó: Mészáros János

A harkányi strand megnyitott, már a kültéri medencékben is lehet csobbanni – olvashattuk a DN-ben. Kíváncsiságból böngésztem kicsit a neten, a baranyai strandolási lehetőségekről. 

Azt láttam, hogy június elején a legtöbb létesítmény tervezi a nyitást, és indokoltnak is tűnik ezzel nem megvárni a tanév végét. Még csak május közepe van, de a strand­idő máris beköszöntött. 

Siklós, Mohács, Szigetvár, Magyarhertelend, Szászvár, Sellye, Bóly – hogy csak néhányat említsek a baranyai lehetőségek közül. Pécs sajnos továbbra se kerülhet a felsorolásba. 

A Hullámfürdő mindennek nevezhető, csak korszerűnek nem – tavaly egyszer kipróbáltuk a családdal, hogy hátha javult valamit a színvonal, de sajnos csalódnunk kellett. Lehet napozni, van víz a medencében, de ennél nem több az élmény. Gondolom, hogy ennél többre idén se számíthatunk. 
 

A Pollack strand is ott van, de az nem kisgyermekes családoknak való. És ezzel a pécsiek lehetőségei ki is merültek. 

A gyerekeimet tehát nem tudom helyben olyan strandra vinni, ami az igényeiknek megfelelne, és félek attól, hogy az unokáimmal is ugyanez lesz majd a helyzet, ha ilyen tempóban halad ez az ügy. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!