Baranya

2022.05.18. 18:00

Templomot takarítanak, időseknek segítenek

DN

A Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett Szeretethíd programhoz – amelynek során jellemzően játszóterek, közparkok, templomudvarok szebbé tételét, idősek, betegek segítését vállalják a jelentkezők – Baranyából is többen csatlakoztak. 
 

A kozármislenyi templomkert hatalmas, háromezer négyzetméteres területének a csinosítását, a növényzet rendbetételét vállalták a Kozármislenyből és környékéről jelentkezők, ezenkívül a templomot és a gyülekezeti termet is kitakarítják május 21-én. Bólyban a város határában szemétszedésre kerül sor május 20-án. 

Sellyén május 27–29. között a tanoda diákjaival és önkéntesekkel meglátogatják a Szociális Háló Egyesület helyi intézményét, ahol a gyerekek szórakoztatják az időseket, az önkéntesek pedig házi süteményeket szolgálnak fel. Ezenkívül a sellyei egyházközség idős testvéreit is felkeresik, segítenek nekik a ház körüli munkákban. 

Dencsházán május 16-tól június 3-ig tart a szemétszedés, az iskola és a falu környezetének szépítése. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!