Már van turisztikai kártya is

2022.05.24. 13:26

Több élményt adnak kevesebbért

Gyorsan népszerű lett a mohácsiak körében a Mohács-kártya, s folyamatosan gyarapodik a kedvezményt biztosító elfogadóhelyek száma is.

Máté Balázs (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361

A helyiek a legtöbbször a révátkelésnél, valamint az uszodában érvényesítették a díjkedvezményt, de az összes elfogadóhelyen éltek már a kedvező lehetőséggel. 

Elsők között a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Kft. keretében működő révhajózás, a Mohácsi Uszoda és Termálfürdő, a Busóudvar kiállítótere, a Szent Miklós Vízi- és Taposómalom, a Kanizsai Dorottya Múzeum és a Mohácsi Jenő Városi Könyvtár ajánlotta föl különböző mértékű kedvezménnyel a szolgáltatását, azóta pedig többek között már egy busóálarc-faragó műhelyben, a Gyöngyház üzletben, a Líra Könyvesboltban vásárlóknak, továbbá az e-rollert, kajakot, kenut, kerékpárt bérlőknek is biztosított valamilyen kedvezmény. 

Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül, az aktuális elfogadóhelyek és az általuk nyújtott kedvezmények megtekinthetők a Mohács applikációban és a www.mohacsvaroskartya.hu weboldalon. 
Az árak mérséklése gyakorlatilag egyik elfogadóhelyen sem nevezhető jelképesnek. Például a kompátkelést járművel használók a bérlet árából ezreket takarítanak meg, százakat az uszodába járók. 

A kártyával kínált kedvezmények közül jó néhányat már nemcsak a mohácsiak, hanem a városba érkező turisták is igénybe vehetnek, a Nepomuki ünnepség alkalmával debütál a Mohács Turisztikai Kártya. 

A nyitónapon, a Selyemgyár udvarán található sátorban vásárolható meg a kártya, ezután a Tourinform irodában és az Infoponton szerezhető be. A turisták 24, 48, 72 órás, illetve 7 napos kártyát választhatnak, mely a vásárlás pillanatától nyújt kedvezményt az elfogadóhelyeken. 

Az egynapos kártya 300 forintba kerül, a háromnapos 600 forintba, az egy hétig használható 1200-ba, tehát a hosszabb időtartamra szóló arányaiban kedvezőbb áron vásárolható meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában