Gyermeknap

2022.05.29. 14:30

Zenészek, táncosok is várják a gyerekeket

A hagyományokhoz híven május utolsó vasárnapján ismét a legfiatalabbaké Bólyban a Batthyány tér – május 29-én 15 órától kezdve egész délután szórakoztató programok várják a gyerekeket, családokat.

W. K.

 Az Erzsébet Vigadó tájékoztatása szerint többek közt tánccsoportok, énekesek, zenészek szórakoztatják majd az érdeklődőket gyermeknap alkalmából. 
 

A program 15 órakor az Elité Mazsorett Csoport fellépésével indul, majd a Pécsi Fordan Táncklub Bólyi Tagozatának műsorát tekintheti meg a közönség. A Családi Ringató Szabó-Beck Angélával 16 órakor kezdődik, majd a magyar költők verseit és európai gyermekdalokat a repertoárjukban felvonultató, a zenélésbe a gyerekeket is bevonó Röppentő Zenekar ad koncertet. 
 

Egész délután a Batthyány téren kísérő programként játszóház, arcfestés, csillámtetoválás várja a gyerekeket. Eső esetén a gyermeknapi programokat az Erzsébet Vigadóban tartják meg. 
 

Címkék#gyermeknap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában