Nagy nap lesz

2022.06.30. 12:28

Ismét szavazhatnak a helyi lakosok

Halálesetek miatt tartanak polgármester-választást öt baranyai településen július 3-án.

Zs. J.

Képünk illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Drávasztárán öt független jelölt közül – Dudás Nándor, Matoricz Balázs, Mátrai László, dr. Temesi Erika, Varga Miklós – választhatnak a szavazópolgárok. Bogdásán a falu vezetője szintén független jelöltek közül kerül ki, a település lakosai Boros Szabolcsra, Fuksz Lászlóra, vagy Vilyevácz Zoltán Pálnéra húzhatják be az ikszüket. 

Fazekasbodán vasárnap két független jelölt közül választhatnak a helyiek. A Nemzeti Választási Iroda közlése szerint, a névjegyzékben 167 polgár neve szerepel, ők döntik el, hogy Óvári Gergely vagy Winkler Tamás vezesse majd a falut a következő önkormányzati választásokig. Kisdéren Elek Attila Zsolt, Keszthelyi József és Samu Gábor, míg Endrőcön Éder Balázs, Horváthné Lőrincz Éva, Orsós Béla és Vukovics Klaudia közül kerül ki a polgármester. 

Mind az öt településen vasárnap reggel hat órakor nyitnak a szavazóhelyiségek, a lakók este hétig adhatják le voksaikat. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!