Gratulálunk!

2022.06.24. 08:57

Meggyőző fölénnyel lett meg Kisjakabfalva polgármestere

A korábbi polgármester, Bíró László 2019-ben lemondott a pozíciójáról, emiatt időközi választást írtak ki, amelyet múlt vasárnap tartottak.

Zs. J.

A képen balról: Hargitai János országgyűlési képviselő, Evetovicsné Takács Zsuzsanna, Kisjakabfalva polgármestere és dr. Pencz- Nikolics Katalin, a Villányi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője

A falu vezetői pozíciójára öt független jelölt jelentkezett, Evetovicsné Takács Zsuzsanna, Péter Dávid Attila, Protárné Gaál Andrea, Szabó Szabolcs és Werner Renáta. A névjegyzékben 109 választó neve szerepelt, akik közül június 19-én 69-en adták le voksukat. 

A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint minden jelöltre érkezett szavazat. A legtöbb Evetovicsné Takács Zsuzsannára, neve mellé a szavazólapokon 26 iksz került, vagyis a választáson megjelent választópolgárok mintegy egyharmada gondolta úgy, hogy ő vezesse a települést a következő önkormányzati választásokig. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!