Három éve kezdte meg pályafutását

2022.06.27. 15:32

Tovább rója a megye útjait a mobil hivatal

Zs. J.

Fotó: Löffler Péter

A héten a kormányablakbusz négy baranyai járás tizenhét településére látogat el. A hetet a Komlói Járásban kezdi a mobil jármű hétfőn, az első állomása Bikal lesz, ahová reggel fél 9-kor gurul be a polgármesteri hivatal elé, innen a nap folyamán Egyházaskozárra, Mázára, Szászvárra, Magyaregregyre és Szalatnakra érkezik. A keddi napon a Mohácsi Járás lesz soron, Lippó, Majs, Nagynyárád, Kölked, Lánycsók lakosai intézhetik hivatalos okmányaikat a településükre érkező kormányablakbuszon, így helyben foglalkoznak a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyekkel. 

A hónap utolsó napján a Pécsváradi járás három települése (Hidas, Mecseknádasd, Ófalu) kerül sorra, míg július elsején a Sellyei Járásba érkezik, Baranyahidvégre, Besencére és Kemsére. 

A kormányablakbusz első útját Baranyában 2019 januárjában tette meg. Az első település Egyházaskozár volt, itt próbálhatták ki először a kormányablakbusz szolgáltatásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!