Szemét megoldás

2022.07.13. 14:31

A Fényfesztivál alatt több mint négy tonna hulladékot gyűjtöttek össze

BAMA.HU (FORRÁS: BIOKOM)

Idén is nagy sikere volt a Zsolnay Fényfesztiválnak. Sokakat vonzott Pécs városába a 4 napos esemény: idén közel százezren gyönyörködtek Pécs fényeiben.

A helyiek és az érkező vendégek nem csak nézelődtek, hanem a különböző ételeket és italokat kínáló standoknak köszönhetően fogyasztottak is. Ahogy hömpölygött a tömeg a belvárosban, olyan gyorsan teltek meg a kültéri hulladékgyűjtők.

A BIOKOM NKft. munkatársai felkészülten várták az eseményt, kollégáink a rendezvény ideje alatt folyamatosan takarították a kültéri helyszíneket.

Délutántól éjfélig egy 5 fős csapat járta a belvárost (Széchenyi tér, Király utca eleje, Irgalmasok utcája, Kossuth tér, Hal tér, Konzum Áruhház és Árkád környéke, Sétatér, Szent I. tér, Dóm tér, Kórház tér, Ferencesek utcája, Jókai tér, Janus P. u), akik ürítették a hulladékgyűjtőket és összeszedték a szemetet.

A rendezvénynapokat követő reggeleken sem pihentek a BIOKOM NKft. munkatársai: egy 14 fős csapat munkagépek segítségével dolgozott azon, hogy megtisztuljon a belváros. A rendezvény alatt és után kb. 85 m3-nyi hulladék gyűlt össze, a BIOKOM NKft. munkatársai végül több mint 4 tonna szemetet szállítottak el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!