A jövőbeni munkaadóinkkal is koccinthatunk

2022.07.20. 11:01

A Pécsi Cégek Éjszakáján kötetlenül beszélgethetnek majd el az álláskeresők és munkaadók

Mohay Réka

A kép illusztráció

Fotó: AS

Mint tapasztaljuk, évről évre sokakat vonz a Múzeumok Éjszakája. E tapasztalatoktól vezérelve, július 23-án tartják a Pécsi Cégek Éjszakáját, ahol  késő délutántól a belváros szórakozóhelyein, éttermeiben találkozhatnak kötetlen, rendhagyó állásbörze keretén belül az álláskeresők leendő kollégáikkal, munkaadóikkal. Az eseményt a 4B – Felelősséggel Baranyáért és pécsi vállalatok kezdeményezésére szervezik. A program potenciális üzletfelek, egy-egy cég tevékenysége iránt érdeklődő hallgatóknak is hasznos lehet. 

Nem kevesebb, mint huszonkét helyszínen várják az érdeklődőket negyven cégtől.

A 19 - Bar&Shopban a Helixlab, a Made in Pécsben a Deutsche Telekom, a Trezorban a Jobcapital, az Investmentor Agency, a BNI és a Ferling Kft., a Cooltourban az EY, A Glasgow Pub&Café-ban a Lanoga és Acounto lesz megtalálható. 

A Bazárban az Autoplan, az FX és a Nyitrai autóházak, az Eozin Corso-ban a Rovitex Homedeco Kft., a Főtérben az OTP és a Schneider Autóház kollégái várnak. 

A Nappaliban a Körber Hungária, a Nanában a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, az Innoteq, a Vannet, a Contrall, a Magnus Aircraft, a Z Elektronika, a Kontakt-Elektro és a Nana Bistro Kft. munkatársait ismerhetjük meg.

A Lezserben a Penthe Autóház, a Filter Jegybárban a Viessmann, a Spot bárban a HR-Rent és a Prohuman Diákmunka, az Azzura étteremben az Aquacut, a Zsanérban a Harman várnak. 

A Blöff Caffé-ban megismerhetjük a Private Powder Products Kft. munkaadóit, a Snack-ben a LAFARGE Királyegyházi Cementgyár munkatársait, az Pécsi Szalon Beer Barban az Amphenolt

A Pécsi Kávéban a Bean on Pécsi Kávé Pörkölő, a Király21-ben az ALDI IT Services, a Blöff Bisztróban a Pannon Hőerőmű, a Palatinusban pedig a BAT Hungary lesz megtalálható.

– Jó ötletnek tartom a kezdeményezést, az egyetemisták és álláskeresők, vagy azok, akik csak fontolják a munkahelyváltást, így megismerkedhetnek a cégekkel, a leendő munkakörnyezettel, még mielőtt elköteleznék magukat – mondta egy, a rendezvény kapcsán megkérdezett mérnökhallgató. – Így könnyebbé válhat a döntéshozatal mindegyik félnek, az érdeklődők bepillanthatnak a munkahelyi légkörbe – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!