Gratulálunk!

2022.07.01. 14:31

A Széchenyi téren vehették át diplomájukat az Egészségtudományi Kar végzősei

A megyeszékhely belvárosában, a Széchenyi téren a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának 319 szakembere vehette át diplomáját ünnepélyes oklevélátadó keretein belül.

Radnai Balázs

Fotó: Laufer László

A rendhagyó helyszínen a kar pécsi, kaposvári, szombathelyi és zalaegerszegi központjában, valamint a zombori székhelyen kívüli képzés keretében végzett egészségtudományi és sporttudományi szakember – köztük tizenhárom nemzet képviseletében harminckét angol nyelven végzett külföldi hallgató – vehette át BSc/MSc oklevelét.

Forrás: Laufer László

Az ünnepi ceremónián részt vett az Egészségtudományi Kar vezetősége és Tanári Testülete, az egyetem vezetősége és a társkarok vezetői, valamint a szakmai és politikai közélet jeles képviselői, de vendégként külföldi konzul és nagykövet is tiszteletét tette.

A diplomaátadóra szokás szerint a Magyar Egészségügy Napján, vagyis a Semmelweis-napon került sor, melyen az egészségügy dolgozókat ünneplik a gyógyszertárosoktól kezdve az ápolónőkön és orvosokon át a mentősökig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában