Strandok éjszakája

2022.07.27. 18:00

Éjszakai csobbanásra csábítják a vendégeket Baranyában is

A Strandok Éjszakája rendezvénysorozattal a hazai fürdőkultúrát népszerűsíti a Magyar Fürdőszövetség. A július 30-ai eseményre Harkány és Magyarhertelend csatlakozott.

Fotó: AS

Idén már tizenharmadik alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok Éjszakáját. A rendezvénysorozatot 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. Céljuk az volt, hogy megismertessék és megszerettessék a magyar fürdőket a hazaiak és külföldi strandolókkal. A mostani Strandok Éjszakájára július 30-án kerül sor, ebből az alkalomból számos termálfürdő, gyógyfürdő, strand és akvapark meghosszabbított nyitva tartással várja az esti fürdőzésre a vendégeit szombaton, több esetben kedvezményekkel, szórakoztató műsorokkal. Lesznek olyan helyszínek, ahol élő koncertekkel, vízi tűzijátékkal, vízi mozival, sportprogramokkal, tűzzsonglőrökkel, gyermekprogramokkal, szaunaszeánszokkal, csúszdaversenyekkel készülnek. 

Baranyából a Harkányi Strandfürdő  és a magyarhertelendi termálfürdő csatlakozott a Strandok Éjszakájához. Baranya legnagyobb fürdőjében, Harkányban zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. Este nyolc órakor Superdisco kezdődik, majd közkívánatra újra fellép Pixa, őt követi fél tízkor a harkányi Kitaibel Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei moderntánc bemutatója, akik nagy valószínűséggel nemcsak a helyieket varázsolják el műsorukkal, hanem az ország más tájairól, vagy külföldről érkezőket is. Az éjszaka egyik legnagyobb attrakciója a lézershow lesz.

A magyarhertelendi termálfürdő szintén zenés felhozatallal készül. Július 30-án délután három órakor fellép Rajczy Robi a Vinyl Nihil frontembere, másfél órával később a Pécsi Magasfiúk Dalárdája csapata csap a húrok közé, és este 22:30 órakor dj Simi & Öcsi szórakoztatja a fürdőzőket.  

Részletek a termalonline.hu/strandok-ejszakaja-furdok-lista weboldalon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!