Egyszerűbb a fizetés

2022.07.05. 15:00

Kártyával is megváltható már a parkolójegy

A Harkányba érkező turisták igényeinek megfelelően az idén a város legforgalmasabb helyein öt parkolóautomatát cseréltek le, amelyeknél már kártyával is megváltható a parkolójegy.

Zs. K.

Mint Márton Béla, a Parkolási Iroda vezetője elmondta, a piacnál, a kórháznál, a Kossuth Lajos utcában egy-egy, míg a Bajcsy-Zsilinszky utcában két automatánál lehet paypass-al fizetni a parkolódíjat

A fejlesztést a harkányi önkormányzat már 2020-ban tervezte, de akkor a járványhelyzet miatt máshová kellett átcsoportosítani a rendelkezésre álló forrásokat, a berendezések cseréje ugyanis meglehetősen költséges. A cél a jövőben az – folytatta Márton Béla – hogy a város összes parkolóautomatájánál elérhető legyen a kártyás díjfizetés, hiszen az emberek igénylik ezt a szolgáltatást. Amíg erre nem kerül sor, addig is a mobilos parkolás mindenhol igénybe vehető. A bankkártyás fizetés folyamatáról az automatáknál részletes, egyértelmű leírás található. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!