Adni jó!

2022.07.02. 15:29

Adományok segítik a tábor szervezését

w.k.

A kép illusztráció

Fotó: KISS ANNAMARIE

Évek óta meghirdeti tematikus adománygyűjtését a Magyar Református Szeretetszolgálat „Legyen mosoly minden hátizsákban!” címmel – az akciónak köszönhetően már több száz gyermek számára nyújthattak életre szóló élményeket az alapítvány munkatársai. 

Az országos adománygyűjtést június és július hónapokban ezúttal is megrendezik, a tervek szerint a befolyt pénzből három budapesti napközis tábort szerveznének, rászoruló családok gyermekei számára, illetve lehetőség szerint idén is megtartanák a Nyilas Misi-ösztöndíjat elnyert fiatalok számára a tehetségek táborát.

A Magyar Református Szeretetszolgálat tájékoztatója szerint a táboroztatás időszaka egészen őszig tart: szeptemberben a háború elől elmenekült családokat várják készségfejlesztő táborba.

A gyűjtéshez az adományvonal hívásával, a szeretetszolgálat weboldalán keresztül elérhető online befizetéssel, vagy bankszámlaszámára való utalással is lehet csatlakozni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!