Eseménydús napok elé nézünk

2022.07.30. 16:20

Ördögkatlan: programok a Nagyharsányi Szoborparkban

A hagyományoknak megfelelően idén ismét lesznek programok az Ördögkatlan Fesztivál keretében a Nagyharsányi Szoborparkban. A korábban megszokott formában, értékes kulturális programok várják a fesztiválozókat a helyszínen, augusztus 2-6. között.

bama.hu (forrás: duna-dráva nemzeti park igazgatóság)

Fotó: Havran Zoltán

Szerdától szombatig minden nap 10.00 órakor indulnak az „Ördögtúrák” a Szársomlyó csúcsára a Szoborpark fogadóépületétől, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szakvezetője sok érdekes információt oszt meg a résztvevőkkel. Ezeken a programokon a fesztiválkarszalaggal érkezők egységesen 800 Ft/fő áron vehetnek részt.

Pénteken délután ismét lesz idegenvezetés, majd azt követően a szoborparki alkotómunka történetét összegző könyv bemutatójára kerül sor. Az Amfiteátrumban minden este színházi előadásokat lehet megtekinteni, sötétedés után pedig a Magyar Nemzeti Múzeum fényfestése kápráztatja el a látogatókat. E programokra a belépés fesztiválkarszalaggal ingyenes. Az Amfiteátrumban megrendezésre kerülő előadások sorszámmal látogathatók.

További információ: 

Szoborpark, Amfiteátrum: https://ordogkatlan.hu/2022/szoborpark--amfiteatrum
Szoborpark: https://ordogkatlan.hu/szoborpark

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!