Programajánló

2022.07.01. 16:01

Sikondáról rajzanak ki a Bogarak, Abaliget lesz a célállomás

„Idén nyáron Sikondán, a Mecsek lankáin ciripelnek a Bogarak. Gyere és legyél részese az élménynek, a te autódat is látni szeretnénk” ezzel a frappáns felhívással hirdették az idei Sikondai Bogár és Busz Találkozót, amely pénteken nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Zs.J.

Pénteken, azaz ma a regisztráció után szabad program a műsor, ismerkedéssel, fürdéssel, a magyarhertelendi sörfőzde látogatásával egybekötve.

Szombaton délelőtt rendezik meg az autós szépségversenyt, majd a tervezett program szerint délután egy órakor elkezdődik a kirajzás, Sikondáról indul az autósfelvonulás Abaligetre, Magyarszék, Magyarhertelend és Orfű érintésével. A célállomáson Volkswagen bemutató és szabadprogram vár a résztvevőkre, akik megnézhetik a cseppkőbarlangot és a Denevér Múzeumot. Délután háromkor visszatérnek Sikondára, ahol a gyermekeket légvár, arcfestés várja, közben a szülők számos szórakoztató program közül választhatnak, illetve kézműves vásárt is rendeznek. Esténként koncert is szerveznek, majd vasárnap délután búcsút vesznek Sikondától a bogártalálkozó résztvevői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!