Nagy buli lesz

2022.07.28. 16:30

Tűzzsonglőrök okozta felhevülés után habparti hoz enyhülést

Július 30-án, szombaton délutántól éjjelig tartják idén Abaligeten a falunapot.

Mohay Réka

Fotó: Makovics Kornél

A község önkormányzata által szervezett program igen színesnek ígérkezik, helyszíne a camping lesz. Délután háromkor indul az Arany Fakanál halászléfőző versennyel, emellett egészen estébe nyúlóan több féle ügyességi játékon is próbára tehetjük magunkat, de a kalandos időtöltést garantálja, hogy rodeo bika és óriáscsúszda is lesz. Emellett nyílik lehetőség íjászkodásra, valamint kötélhúzásra és talicskázásra. Rendőr és tűzoltó is érkezik, a gyerekek légvárban ugrálhatnak és arcfestésre is jelentkezhetnek. 

Délután ötkor Illés Ilona és Zengő Ágnes bábos mesével várja a kisebbeket, este hétkor pedig fény derül a főzőverseny győztesére. 

Ezt egy újabb izgalmas, látványos, óriási habparti követi. 

A hab nem csak ilyen formában lesz jelen a szombati napon, a falunap során ugyanis több féle csapolt sört kóstolhatnak majd a felnőtt korú látogatók.

Este fél tízkor tűzzsonglőrök érkeznek lebilincselőnek ígérkező bemutatóval. Az este során nyolctól fél tízig retro slágereket hallhatunk, majd a rendezvény tíztől hajnali kettőig szórakoztató, mulatós táncos utcabállal zárul.  Mohay R.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!