Jótékonysági futás

2022.08.17. 19:30

A gyermekekért húzhatjuk fel ismét a nyúlcipőt

Immár hetedik alkalommal tartják meg az Együtt Gyermekeinkért című jótékonysági futóversenyt Királyegyházán.

M. R.

A kép illusztráció

Fotó: Pesthy Márton

Szeptember 16-án, pénteken hetedik alkalommal tartják meg az Együtt Gyermekeinkért című jótékonysági futóversenyt a településen, idén is a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyháza önkormányzata, Szentlőrinc önkormányzata és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. közös szervezésében.

A futni vágyók a www.futas.lafarge.hu weboldalon regisztrálhatnak a versenyre. A jelképes nevezési díjakból és a támogatásokból a környék iskolái vásárolhatnak sportszereket, játékokat, fejlesztő eszközöket. Az indulók rajtcsomagot, a befutók a cementgyár dolgozói által kézzel készített, egyedi beton érmet kapnak.

A futóversennyel párhuzamosan minden résztvevő és érdeklődő számára a gyár nyílt napot is tart délután. Ennek keretén belül kisvasúttal lehet bejárni és megismerni a cementgyártás folyamatát. A nyílt nap során az érdeklődők betekintést nyerhetnek többek között a gyár mindennapjaiba, s megismerkedhetnek a gyár zöld, környezettudatos működésére vonatkozó részletekkel is. A nyílt napon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a www.gyarlatogatas.lafarge.hu oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában