Polgárőrnap

2022.08.13. 18:33

Az eső sem riasztotta el az ünneplőket

Immár huszonegyedik alkalommal rendezték meg Orfűn a Megyei Polgárőr Szakmai és Véradó Napot szombaton, amelyen a résztvevőket a szemerkélő eső sem riasztotta vissza.

H. Zs.

A legelszántabb pecások már a hajnali 5 órakor  kezdődő horgászversenyre is beneveztek a huszonegyedik alkalommal megrendezett Megyei Polgárőr Szakmai és Véradó Nap programjaira szombaton.  A megjelenteket Cseh László, a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke köszöntötte, mint mondta, a szervezet tagjait egy kis eső nem riaszthatja el az ünnepléstől sem, így nem csoda, hogy a borongós idő ellenére is megtartották a programokat, illetve a véradást. Az ünnepség keretében a legjobban teljesítő polgárőrök főkapitányi elismeréseket vehettek át, illetve bemutatták a szervezet új motorcsónakját is.

 

 Az egész napos rendezvényen bemutatót tartott a polgárőrség, a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság, a honvédség, a katasztrófavédelem, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Pécsi Közterület-felügyelet, a BM Rendőrség Toborzó Irodája. A résztvevők főzőversenyben, sárkányhajóversenyben, kispályás labdarúgásban, légpuska lövészetben és ládamászásban is összemérhették tudásukat és ügyességüket. A gyerekeket légvár, cukorágyú és motorozás várta. 

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!