A baba-mama klub rendkívül közkedvelt

2022.08.03. 15:32

Családbarát hely címet nyert a szászvári közösségi ház

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Máthé Daniella

Mostantól hivatalosan is családbarát hely a szászvári Szent István Közösségi Ház – a minősítésről szóló dokumentációt hétfőn vehette át az intézmény.

Meghatározott feltételeknek kellett megfelelni ahhoz, hogy a címet elnyerjék – a döntést meghozó bírálóbizottság vizsgálta a Közösségi Ház munkáját, a jövőbeni tervek is szerepet játszottak a pontozásban, ezenkívül az épület felszereltsége, illetve környezete is fontos szempont volt az elbírálásnál. 

A Szent István Közösségi Ház a programjainak összeállításakor kiemelten figyel a kisgyermekes, illetve a gyermekes családok igényeire, igyekeznek minden célcsoportot megszólítani rendezvényeikkel is – a baba-mama klub rendkívül közkedvelt, de a különböző, gyerekeknek szóló tematikus táborok is nagy népszerűségnek örvendenek, a nagycsaládosok különféle kedvezményekben részesülnek. A kisbabákat és édesanyjukat szoptatásra alkalmas, kifejezetten erre a célra kialakított helyiség várja, és külön gyereksarkot is kialakítottak a legkisebbeknek. 

Mostantól már tanúsítvány, védjegylogó, illetve matrica is igazolja, hogy a Szent István Közösségi Ház családbarát hely.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!